Over THO-M

Tuitel Handelsonderneming B.V. – Moerkapelle, kortweg THO-M, is actief sinds 2009. THO-M is gespecialiseerd in compostbakken, bladsilo’s, verrijdbare minikassen en gereedschap dat het composteren ondersteunt. De producten onderscheiden zich door vormgeving, originaliteit, authenticiteit, kwaliteit, zin en nut.

THO-M importeert de producten van fabrikanten die de begrippen milieubewustzijn, veiligheid en verantwoord gebruik van de natuur alle prioriteit geven. Deze fabrikanten en leveranciers produceren hun bijzondere producten met de grootste zorg en op verantwoorde wijze. Zij hebben zich weten te kwalificeren en te certificeren op basis van (her)gebruik van materialen van de allerhoogste kwaliteit, met respect voor mens en milieu.

Met dit assortiment richt THO-M zich op een brede doelgroep zoals bedrijven, overheidsinstanties, openbare en particuliere administratiekantoren, kleine en middelgrote ondernemingen, tuin- en landschapsarchitecten, gastronomie, artsenpraktijken, ziekenhuizen en instellingen.

THO-M TUITEL Handelsonderneming B.V. – Moerkapelle
Rottedijk 3
NL-2751 DJ Moerkapelle
T +31 (0)6 53373125
E info@tho-m.com

KvK Rotterdam 24447857
BTW nr. NL8201.62.012.B01

Bedrijfsleiding: Lucas Tuitel